Бельо – женственост и чувственост

В гардероба на жените е задължително да присъства рафт с шик, секси и любимо бельо. И без значение колко много може да е наличността, всяка жена иска да допълни тази своя колекция от повече чувственост и комфорт.

При избора и покупката на бельо жената иска да получи не само удобен, но и съблазнителен аксесоар. Ето защо, все повече и повече момичета, купуват специални неща като жартиер за чорапи, които не само стоят добре на женските крака, но сами по себе си са удобни и много секси елементи.

Модата диктува естественото във всичко: дрехи, грим, прически. И тук при бельото не се прави изключение.

Цветове

Тенденцията през тази година и в бельото преобладава от пастелните тонове, цвят на пясък, кралско синьо, тъмно червен цвят. Що се отнася до черното: то не е обект на възраст или модни тенденции. Среща се както в сутиен, така и в бикини. Цветни може да са всички дрехи в гаредероба за лятото: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/дамско-памучно-сако-в-цвят-слънчево-жъ.

Материали

Модното бельо е изработен от много фина дантела. Такива модели, от една страна са много удобни, но от друга безумно привлекателни за женската фигура.

Коприна и сатен в бельо гаврят за най-високо качество и женски чар.

Бельо от памучни материи през новия сезон е в топ листата като аксесоар от облеклото за фитнес залите и спортни полета.

Декоративни елементи

Модата е непредсказуем и красива като самата жена. Тя е пълна със скромност и сексуалност, но на преден план пред нея е идеята да подчертават женственост и невинност. Към декоративните елементи на дамско бельо се наблюдават камъни Сваровски върху чашките на сутиена, и по монокините, вместо обичайните катарами.

Друг начин да се украсяват бельо е с фини ленти и дантели, присъщи на женски татуировки. Този елемент е на върха на модата тази година.

В редиците на модното бельо са всякакви форми и модели сутиени, стига те да са достатъчно женствени, сексапилни и напълно отговаря на критериите на своите притежателки.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen(): unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81