Как да изберем вечерна рокля според типа фигура

как да изберете рокля.Тайната за създаване на стилен имидж се крие в правилното направеният избор на всяка дреха. И вечерната рокля заема специално място в този списък.

Правилно избрания костюм е в състояние да превърне всяко момиче в принцеса и да привлича погледи на възхищение от страна на мъжете. Ако и вие търсите открояваща се и запомняща се секси визия, постете: http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/ открояваща-се-и-запомняща-се-секси-виз-2.

Основното нещо е да откриете своя перфектен стил. И, за да си купи нова вечерна рокля определено трябва да се вземат предвид вида и формата на тялото:

Видове вечерни рокли

Как да изберем една вечерна рокля: от значение са формите и материали.

Модата за вечерни рокли е много разнообразна и включва няколко вида рокли, всяка от които е специално създадена за конкретен случай. Изборът на грешен начин се счита за лоша форма и безвкусица към детайлите.

Съществуват няколко вида вечерни рокли:

Коктейлна рокля – къса или средна дължина, различно разнообразие от стилове и цветове. Идеална за почивка;

Рокля за балната зала – с отворен корсаж, корсет и пухкава пола, широка, предназначена за посещение на официални приеми;

Рокля за офиса – с дължина поне до коленете, монотонен модел, често без ръкави, идеално място за социални събития;

Открита рокля – много отворен тоалет с дълбоко деколте и цепки на полата. Тези рокли обикновено са за частни приеми или романтични вечери;

Рокля за танци – представлява отворен корсаж, обемна полата и богат край, чудесен избор е да е украсена в страни;

Рокля за снимка, портрет – с дължина до пода, тъмен цвят плат, с дълбоко деколте. Подобни модели са носени по времето на Аристократизма и днес са подходящи за светски събития или прием за фотосесия.

И, разбира се, не забравяйте за легендарната малката черна рокля, която изглежда доста подходящ при всички случаи, независимо от предмета и фокуса.

За да не се почувствате в беда, винаги се обличайте според етикета. Жената трябва да има в гардероба си няколко вида вечерни рокли. Така че да може да бъде погледната неустоимо по време на тържество или социално събитие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen(): unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81