Как да обзаведа кухнята си (Съвети за кухненско обзавеждане)

Тук ще разгледаме някои от основните въпроси, които трябва да си зададем  при обзавеждането на кухня и как да рационализираме процеса на позлване на кухнята.

1 От какво наистина има нужда вашата кухня.

На първо място е важно да прецените правилно, как точно ще използвате в кухнята. По-често приготвяте храната си или я поръчвате. Кои прибори използвате при готвенето? Отговора на тези въпроси ще елиминира много излишни елементи в обзавеждането на кухнята и ще ви помогне да изберете това от, което наистина ще имате нужда.

2 Как да организираме кухнята така, че да е максимално лесна за ползване.

Нещата, които използвате най-много в процеса на готвене, трябва да са ви под ръка, така максимално ще улесните процеса на готвене.Един от често срещаните приоми при подреждане на кухня е например да облегнете дъската за рязане в близост мивката. Още един приом за олеснение е да позиционите любимите си чаши за кафе или чай близо до мястото където приготвяте напитките.

3 Как да организирам съдържанието в кухненските шкафове.

Възможно най-близко разположете чаши и чинии така, че да са лесно достъпни за вас. Важна подробност е, че е препоръчително те да са на нивото на очите ви. Форми за сладкиши, миксер и подобни са удобни да стоят на по високите места, тъй като вероятно ще ги ползвате по-рядко.

 

Тук ще откриете още находчиви приоми за лесно ползване на кухнята:

MEBELI VARNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen(): unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81