Най-добрият автентичен Пу-ер чай за отслабване и детоксикация

В България се предлагат десетки видове чай с различно действие. Може да си купите чай от всеки онлайн магазин за храни, местния супер-маркет или тясно специализиран магазин за чай. Изборът е наистина голям, но що се отнася до целите, то те могат да бъдат разделени основно на 4 такива. Започваме с първата причина да пиете чай е укрепване на цялостното здраве, като най-често, когато ни хване грип или настинка, прибягваме именно до пиене на чай. Разчитаме на микс от билки, тъй като билките имат най-силно противовъзпалително и антисептично действие. Втората най-често срещана причина е свързана с неразположен стомах – подуване, болки, запек и други. Третата причина е детокс на организма, което означава пречистване от вредни вещества и токсини от нашия организъм. Последната причина е отслабване, като то се изразява в забързване на метаболизма, изгаряне на мазнини и превенция на образуване на нови мазнини.

За гореизброените проблеми, може да пиете различни видове чай за всеки един проблем, като добър вариант при грип и настинка e билковият чай например. Комбинацията от мента, лайка и валериана ще помогне бързо при подут корем. Зеленият чай е известен с детоксиращото си действие, а пък черният чай ще Ви помогне при изгарянето на мазнини. Въпреки че чайовете, които изброихме не са скъпи, да се пие всеки един по отделно не е оптимално решение. По-добро решение би било да се използва чай с разностранно действие, за да може да се атакуват проблемите едновременно, а не един по един. Така с помощта на един чай, всичките Ви проблеми ще останат в миналото.

И така стигаме до въпроса кой е най-добрият чай с разностранно действие, способен да реши всички проблеми едновременно. Верният отговор е Пу-ер чаят! Известно е на консумиращите го по цял свят, че той е най-добрият вариант за отслабване, детоксикация, стомашни проблеми, както и цялостно здраве. Невероятните действия на този чай върху нашето тяло, се дължат на спецификата на неговото приготвяне и съхранение. Пу-ер чаят преминава през така нарачения процес на ферментация, който се изразява в следното: събиране на листата, процес на стареене на листата (ферментация) и пресоване на листата.

Именно процесът на ферментация отличава Пу-ер чая от останалите, тъй като го прави универсален в борбата срещу подутия корем, мазнините, затлъстяването и не на последно място, е мощен имуностимулатор. От тук следва важният въпрос, който е какво е качеството на суровината.

Пу-ер чаят произлиза от югоизточен Китай и по-точно провинция Юнан. Именно от там започват първите производства. Първата фабрика за Пу-ер чай в Китай е открита през 1970 година, като автентични реколти от 1970 до 2000 година, варират между $2000 и $5000 за килограм. С течение на времето, Пу-ер чаят придобива все по-добър, плътен и нежен вкус, подобно на доброто старо вино, но и с това цената му се вдига.

MYTEA.BG предлага Пу-ер чай с превъзходно качество на отлични цени. Пу-ер чаят който ние предлагаме е отлежал минимум 5 години и има невероятен вкус, като естествено притежава всички свойства, които един наистина качествен Пу-ер чай трябва да притежава. Качеството на нашата стока е гарантирано, тъй като ние работим директно с фабрики от Китай, които произвеждат чай под строг количествен и качествен контрол, съобразен с изискванията на китайските институции за контрол на храните. Именно това ни отличава от останалите вносители – ние държим изключително много на качеството.

Ние вярваме, че Пу-ер чаят освен качествен, трябва да бъде поднесен по елегантен начин. Именно затова сме заложили на луксозни метални кутии, които съдържат 15 отделни блокчета Пу-ер чай и всяка кутия е достатъчна за минимум 2-3 седмици употреба. Качеството на опаковката ни позволява да съхраним силния аромат на чая, както и ценните му свойства. Приготвянето на 1 литър Пу-ер чай става с помощта само на едно блокче. Целият процес трае под 10 минути.

Всяка една чаша чай ще Ви отведе в изцяло нов свят на богати аромати и ще Ви накара да усетите невероятните ползи за вашето тяло. Дайте старт на ново начало, като посетите нашия сайт на адрес https://www.mytea.bg и поръчате от нашите пакети. Ние Ви гарантираме на 100 % по-добро здраве, прилив на енергия, пълен детокс и трайно отслабване без йо-йо ефект. Убедете се сами в качеството, като поръчате своя пакет още днес. Очакваме Ви още сега!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen(): unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81