Направи си сам – кош за домашен любимец

За тези, които имат домашни животни е известно, че те са равноправни членове на цялото домакинство. Щастието и радостта, които носят са незаменими, затова средствата и грижите, които им отреждаме също не трябва да имат цена.

Искате да зарадвате домашния любимец с нова придобивка, но средствата не винаги са достатъчни, а от прекалено много вещи полза няма. С тях домът ви става още по-претрупан и се налага често да мислите за изхвърляне на стари мебели и вещи от домове.

Сега може да съчетаете нещата  2 в 1, като от нещо старо и непотребно направите полезна вещ за домашния любимец.

Кътчето за домашното куче или котка може да му е омръзнало вече. Направете мебели от дървени палети и стари щайги. Подобни изпълнения все по-често красят интериора на модерните жилища, а с тях обзавеждането може да бъде и стилно.

Съществуват много идеи как да оползотворите, а сега може и да направите подарък на домашния любимец. Ето една добра идея, как да зарадвате животинката си с нова мебел. Вземете стара касетка за плодове и зеленчуци. Съчетайте с интериора на дома. Нужно ви е малко вдъхновение, креативност и любовта, с която така и така обгрижвате животинката си.

След като сте намерили щайга с по помощта на чук и клещи махнете най-горната летва и полирайте цялата клетка. Може да нанесете първоначално основа, за да хване по-добре боята или да боядисате или да боядисате с боя за дърво. След това покрийте с плат, поставете възглавничка и креватчето за вашето куче или коте е готово.

Остава на вас да запознаете домашната животинка с новото креватче, което сте сътворили. Някои могат веднага да влязат и да го приемат за свое, оценявайки труда, които сте положили. За други ще е нужно малко време, за да свикнат. Която и страна да предприеме домашният любимец, не седи дълго ще спи сладко и спокойно в подобна мебел.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen(): unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81