Да поръчаме ли изработка на сайт

Ако искате да стартирате нов бизнес, то първото нещо, с което трябва да започнете, то това е сайтът. Тази първа стъпка е считана също като най-евтината реклама, която всяка фирма може да си позволи. В тази статия ще ви изложим два аргумента, имащи за цел да подкрепят нашите твърдения.

Всеки един от вас, впуснал се в проучване коя маркетингова стратегия му носи най-голям успех, е наясно, че това съвсем не е радиото, телевизията или друго. Каквото и да ви говорим, то навярно сами сте се убедили, че Интернет е мястото, където хората търсят и откриват нужна информация за техния проблем.

Изработка на сайтВ началото огромна част от хората, захващащи се с някакъв нов бизнес, остават с впечатлението, че изработката на сайт е една огромна инвестиция. Уверяваме ви, че това съвсем не е така. Моментът, в който разделите таксата на 12 – месечни вноски ви става ясно, че нито една рекламна агенция не е в състояние да ви предложи по-добра цена. Освен това, колкото по-дълго време съществува сайтът ви, толкова повече хора успяват да научат за дейността ви и да се възползват от предлаганите им услуги. А какво по-добро от това?!

Изработката на сайт служи още за намаляване на фирмените ви разходи. Представете си, че вече сте в разгара на вашите бизнес занимания. Десетки, а дори и стотици потенциални клиенти на ден ви изпращат запитвания, относно дейност, услуги, информация за фирмата и какво ли не още.

В случай че сте помислили по – рано и на време, то вие можете да съкратите всичките тези излишни въпроси, като им предоставите цялата тази информация, селектирана във вашия сайт. Така хората ще бъдат информирани още преди да са се превърнали във ваши клиенти. А вие, на свой ред, спестявате не малко средства, време, ресурси и енергия.

Ако сте част от онова ядро, наречено „дом на себеуважаващите се фирми”, то вие задължително трябва да разполагате със сайт. Хората, които смятат това за излишен разход, рискуват да прогонят не малко клиенти. Фирмите, неразполагащи с уебсайт не успяват да вдъхнат онова доверие на клиента, което се оказва свръх важно. Освен това, сайтът е лицето ви в Интернет. Посредством него всеки един би могъл да се добере до важна за него информация, да разгледа продуктите ви, проектите ви, условията, ценовата листа и много други.

Изработка на сайт от EggBlast.com ще ви позволи да развиете до толкова своя бизнес, че на вас самите да вие трудно да повярвате как това е възможно. Направете правилният избор!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen(): unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81