Щорите – неизменна част от интериора

Щорите са важен елемент от интериора на всяко помещение. Тяхната първоначална функция е да осигурят интимна обстановка у дома и да предпазят обитателите му от любопитни погледи. С тяхното развитие и усъвършенстване, различните видове щори започват да изпълняват още доста функции у дома и днес не можем да си представим модерните апартаменти, къщи и офиси без тях.

Ако сте на пазара за качествени щори – можете да разгледате сайта на един от най-големите български производители на щори, сенници и перголи: http://www.kamax.bg

Външни ламелни хоризонтални щори модел C80 жълт цвят

Външни ламелни хоризонтални щори модел C80 жълт цвят

Клиентите на магазини за щори търсят различни видове щори като определят този елемент от интериора на дома като „полезно допълнение към обзавеждането“, „неизменен и практичен елемент от всички прозорци“, „облекло“ за прозорците и допълнение към цялостната концепция за обзавеждане на едно жилище.

Добрият избор на вертикални и хоризонтални щори може да ви помогне да коригирате или прикриете лошо изпълнение на тавана, визуално да придадат простор на помещението или да съдействат за такъв контрол на светлината, че да се чувствате по-динамични, или напротив, да можете да си починете пълноценно по всяко време на деня.

На българския пазар има голямо разнообразие от щори и можете да изберете точно тези, които ще придадат идеален вид на дома ви.

Няма нищо по-хубаво от това да се погрижете да създадете уют в апартамента си, а това може да стане и с помощта на подходящи стилни щори.

Като се добавят и допълнителни елементи като различни видове корнизи и възможността за избор на цвят и материя, съвременните щори действително могат да съдействат за ефектен и впечатляващ интериор.

Не на последно място, щорите се виждат както отвътре, така и отвън и дават информация за стила и вкуса ви към обзавеждането. Нека още при вида на вашите прозорци хората разберат, че държите на качеството, изпипаните детайли и модерния вид на жилището си.

вътрешни ролетни щори

Ако държите на разкоша, изберете щори от плюш, които ще придадат царственост на цялото помещение.

Щори от жакард също са доста предпочитан избор от хората, които искат да съчетаят практичност и актуалност.

Благодарение на декорации, гривни, които служат да се прихващат щорите, корнизи и украшения, прозорците и домът ви като цяло, могат да заприличат на картина от илюстровано списание.

Не можем да не споменем, че голяма част от щорите, които можете да монтирате у дома, имат свойството да ограничават разпространението на огън. Други са изработени от материи, които ни предпазват от ултравиолетовите лъчи, изолират шума и не задържат прах и петна.

Тези, а и други свойства на съвременните модели щори, могат да донесат не само красота и стил у дома, но и да ни съдействат да постигнем значително по-високо качество на живот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen(): unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81