Цветната градина оживява на стената чрез стикери с цветя

Във всеки човек е заложен стремежът към красивото. Иска ни се да имаме хубави дрехи, вещи, дом. Прекланяме се пред красотата и я търсим навсякъде около нас. Дори понякога се превръщаме в нейни роби и сме готови да платим много висока цена за да я постигнем.

Всички искаме интериора в дома ни да предизвиква възхищение, да бъде цветен и уютен, изпълнен с живот и подреден с вкус, но понякога това ни е изключително трудно защото забързаното ежедневие налага свои правила – липса на време, умора, изтощение, нежелание да се занимаваме с каквото и да е. И тогава дори да имаме желание силите не достигат да променяме интериора в дома си така, че той да стане по–красив.

Стикери с цветя в сайта на Stickerix.com са една прекрасна възможност да направим бързо и лесно своя дом по-красив. Рози, маргаритки, диворастящи цветя и хибискуси – всички те могат да влязат в дома ни по всяко време на годината, без значение от сезона и да останат на стената докато решим, че е време за нова „цветна“ промяна. А най-хубавото е, че във всяка стая, или дори и в отделни части от една стая, може да обособим различна „градина“, с различно усещане и послание.

Стикери за стена с флорални мотиви

Предимствата на стикерите на цветя са следните:
1. За разлика от естествените цветя те не изискват специални грижи – не се поливат, не се торят, не се пресаждат, спокойно могат да стоят на стената без да изсъхнат дори да няма никой у дома.
2. Не изискват ежедневна поддръжка, а само ни доставят спокойствие и наслада, чувство за уют и релаксация.
3. Притежават богато цветово и видово разнообразие, което може да задоволи и най–претенциозния вкус.
4. Може да се монтират на всяко място в дома тъй като за тях не е необходимо да бъдат осветени от слънцето.
5. Изработени са от гланциран материал, който придава блясък на украсата и носи усещане за светлина в стаята.
6. Разнообразната форма и размери на стикерите позволява различни комбинации между тях, така че и най-смелите и нетрадициони съчетания биха били възможни. Могат да бъдат наредени малки цветчета, или високи цветя, оформени като градина или букети, но всичко зависи изцяло от Вашето въображение.
7. Използването на стикери за стена с цветя у дома променя изцяло неговата визия, превръща го в цветен рай и оазис на спокойствието и създава един нов свят богат на красиви картини и приятни емоции.

Ако желаете да разгледате цялата богата колекция от стикери за стена с флорални мотиви вижте тук: https://stickerix.com/cvetia

От горепосочените предимства на стикерите на Stickerix.com се вижда, че те могат да бъдат незаменим помощник при промяната на интериора в дома, че с тях всеки бързо, лесно и икономично може да направи дома си по–красив и да постигне един общочовешки стремеж движещ света – стремежа към красота.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen(): unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /www/honda-bulgaria.com/addon_domains/pc-varna.com/www/root/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81